Akcija klimatske naprave

Pri opremljanju domače pisarne ne pomislimo najprej na klimatske naprave. Vse več nas dela v vse bolj kreativnih poklicih, kjer lahko precej dela opravimo preko računalnika. Ta računalnik pa se pravzaprav lahko nahaja kjerkoli. Teoretično lahko delamo tudi s plaže ali lokala. Praktično kmalu ugotovimo, da bomo delo zaključili hitreje v prostoru s čim manj motečimi elementi. Za ugoden nakup klimatskih naprav, kliknite na povezavo Akcija klimatske naprave.

Na plaži ali odprti terasi se pojavi problem s premočno svetlobo. V domači pisarni je verjetneje, da bo svetlobe premalo. Če je le mogoče, si mizo postavimo pod okno. Če bo na nas svetilo sonce namesto neonk, bomo zdržali pri delu dlje.

Nekje v prostoru, ne direktno nad mizo, namestimo še klimatsko napravo. Redki so srečneži z domovi, kjer je temperatura vse leto idealna. Morda boste klimo potrebovali le nekaj tednov na leto. Pri delu od doma ste teoretično res lahko večino časa v tanki pižami in sedite s prenosnikom v postelji. Raziskave pa kažejo, da boste bolj produktivni, če se uredite, oblečete spodobneje in se spravite iz spalnice v ločen prostor. Tako boste tudi lažje ločili čas za delo in za domače.

V večjem podjetju bi bila klimatska naprava v pisarni samoumevna. Pa tudi avtomat za kavo in omare za dokumente. Vse to imate lahko tudi doma. Če vas občasno obišče kakšna stranka, pa potrebujete več. Najlažje se je za sestanek dogovoriti v ne prehrupnem lokalu ali morda najeti prostor v katerem od coworking prostorov, ki so na voljo v vse več večjih krajih po Sloveniji.

Pri nekaterih poklicih narava dela zahteva več osebne interakcije s strankami. Tam bo potrebna neke vrste sprejemnica z mizo, na kateri boste lahko razgrnili svoje projekte ali postregli osvežilno pijačo. Prostor bi morala hladiti tudi klimatska naprava. Težko boste prepoteni napravili dober vtis in se prepričljivo pogajali za višje cene. Oba si bosta želela čimprej stran in v senco ob vodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.