Angleščina

angleški jezikAngleščina oziroma angleški jezik izvira iz Anglije, je prvi jezik v Združenem kraljestvu, Združenih državah Amerike in še v 103 drugih državah kot so na primer Avstralija, Nova Zelandija, Bahami, Jamajka …

Angleščina (naučite se jo lahko v jezikovni šoli Lingula – kliknite na www.anglescina.org) je najbolj učen jezik na svetu, kot tuj jezik ga najpogosteje učijo v Evropi in na Japonskem. Prav tako je najbolj uporabljan jezik Evropske Unije in številni dokumenti so dostopni le v tem jeziku. Prav tako angleščino dan danes srečamo že skoraj na vsakem koraku, v službi, na potovanjih, tako rekoč za vsakim vogalom, še navodila za uporabo tega ali onega aparata, če ne v materinem v angleškem jeziku zagotovo so.

Torej če že v osnovni ali srednji ali celo na faksu niste imeli možnosti učenja angleškega jezika ali pa je to znanje slabše in bi ga želeli nadgraditi, vsekakor morate razmisliti in se začeti učiti angleščine. Namreč z znanjem angleščine si boste odprli veliko vrat z veliko novimi priložnostmi. In » good « ali » thank you « zagotovo ne bosta dovolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.