Bele All Star superge

Zakaj se ljudje odločajo za All Star superge? Gotovo je vsaka odločitev odvisna od mnogih dejavnikov, a nič manj ni gotovo, da pri allstarkah prepriča tudi stilska podoba. Brezčasni dizajn teh čevljev je tako dobro vtisnjen v sodobno družbo, da so allstarke prepoznavne po praktično vsem svetu, ne glede na to, da so na voljo v najrazličnejših izvedbah in vseh mogočih barvah.
Klasične allstarke so enobarvne z belo kapico. Posebej kultna je podoba modrih čevljev, a tudi nekatere druge barve so se uspele prebiti med priljubljene izbire in danes predstavljajo velik delež čevljev, ki jih videvamo na ulici. Bele All Star superge so nedvomno prav pri vrhu, saj so še kako popularne!

Bele allstarke so nekoliko nenavadne le zato, ker so povsem bele. Za razliko od drugih barv v tem primeru ni opaznega kontrasta, ki ga običajno ponuja bela kapica. Seveda je že na prvi pogled povsem jasno, da gre za ikonično All Star obutev, saj je dizajn še zmeraj isti – pravzaprav na beli podlagi zvezda v logotipu še posebej izstopa, mnoge bele modele pa dopolnjujejo nevsiljive barvne linije, ki poudarijo klasično podobo allstark. Težko pa bi zanikali, da imajo bele All Star superge posebno eleganco, zaradi katere so edinstvene med vsemi barvnimi modeli. Preprosta in čista bela podoba je vsekakor pisana na kožo mnogim ljubiteljem allstark, kar nazadnje dokazuje uspešna prodaja belih modelov.

Bele All Star superge niso edine, ki dosegajo omenjeno eleganco. Do neke mere bele modele v tem oziru posnemajo tudi nekatere nežne barve, na primer bež ali nežne rumene, ki prav tako navdušijo z minimalizmom, ki poudari razne odlike allstark. Poleg tega imajo beli modeli še eno zanimivo prednost – so precej nevsiljivi in se v kombinaciji s primernimi oblačili odlično obnesejo tudi v bolj »resnih« vlogah, ne le pri vsakdanji uporabi. Lahko jih na primer nosite tudi na poslovnih srečanjih in podobnih dogodkih, kjer ravno vsaka obutev ne pride v poštev!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.