Bruder igrače so pomanjšani originali

Zagotovo ste se med nakupovanjem daril za otroke že srečali z otroškimi igračami Bruder. Sploh v kolikor ste kupovali kakšen plastičen tovornjak ali bager. Njihovi izdelki so primerni za otroke različnih starosti, na vsaki igrači lahko najdemo oznake za ISO standard, kar pomeni, da je vsaka igrača pregledana in ustreza evropski zakonodaji, ki varuje nas potrošnike pred nakupom zdravju škodljivih in neprimernih izdelkov. Oznaka Spiel gut na embalaži pomeni, da so igrače Bruder preizkušene iz strani različnih strokovnjakih, tako da je strah pred nekvalitetnim in nevarnim izdelkom popolnoma odveč.

Že na prvi pogled izgledajo njihovi izdelki kot pomanjšani originali. Če pa dobro preberemo vse podatke lahko zasledimo, da so Bruder igrače izdelane v pomanjšanem merilu 1:16. Nič čudnega torej ni, da so igrače Bruder že večkrat prejele nagrado za najboljšo inovacijo leta v Nemčiji. Vsaka igrača je torej na prvi pogled popolnoma enaka kot tista, ki jo lahko srečamo v mestu, le da je 16-krat manjša. Nikjer ne piše, da so njihove igrače namenjene bolj fantovski populaciji. Tudi deklice bodo našle ogromno čudovitih igrač, s katerimi se bodo lahko igrale cele popoldneve.

Njihove igrače lahko razdelimo v več različnih tem. Zelo popularna so vsekakor policijska in gasilska vozila. Potem različne službe za razvoz pošte, smeti, pluženje snega. Za vse male gradbenike bo prišla v poštev linija gradbene mehanizacije, kjer boste našli ogromno različnih vozil. Tudi mehanizacija za sečnjo in spravilo lesa je izredno popularna pri fantovski populaciji. Bogata je tudi izbira vozil za prosti čas, kjer lahko najdemo različna vozila s prikolicami, štirikolesnike in celo leseno ogrado za kmetijsko farmo z vsemi domačimi živalmi.

Podjetje Bruder pri izdelavi igrač sledi načelu, da mora vsaka igrača izgledati kot original. Tako so vsa njihova vozila pomanjšani originali prevoznih sredstev, ki jih srečujemo na cestah. V njihovi ponudbi igrač bomo tako našli priznane znamke kot so npr. Caterpillar, Claas, JCB, Jeep, JLG, John Deere, Lamborghini, Land Rover, Mack, MAN, Manitou, Mercedes-Benz, New Holland itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.