Macola GROZ – neuničljiva macola brez konkurence

macola grozMacola GROZ je zaradi inovativnosti designa in izjemnih tehničnih lastnosti vsaj petinsedemdesetkrat bolj vzdržljiva v primerjavi s konkurenco. Poleg tega se macola GROZ odlikuje z visoko kvalitetno in kompaktno izdelavo. Glava macole je iz indukcijsko kaljenega jekla, s posebnim zaklepom, ki ne zapada. Na ta način macola GROZ zagotavlja uporabnikom sto procentno zanesljivost in varnost pri delu. Macola GROZ ima indukcijsko kaljen bat na trdnost od dva in petdeset do šest in petdeset HRc. Oznaka predstavlja eno od metod za merjenje trdote. Pri HRc metodi se v površino vtisne diamantni stožec s kotom sto dvajset stopinj in silo sto njutnov.

Stožec se dodatno obremeni z  dodatnimi tisoč štiristo do tisoč petsto njutni, sprosti ter pri osnovni obremenitvi sto njutnov izmeri za koliko je vtisnjen stožec v milimetrih. Oznaka HRc pomeni globino vtisa v milimetrih. Kaljen bat na trdnost od dva in petdeset do šest in petdeset HRc bo zato imel največjo vzdržljivost in najdaljšo življenjsko dobo. Ergonomsko oblikovan gumijasti ročaj s štirimi oziroma šestimi vzmetnimi jeklenimi palicam, odlično absorbira vibracije in udarce in s tem povečuje delovno učinkovitost, saj zmanjšuje utrujenost uporabnika.

Macola GROZ je primerna na materialih, kot so kovina, beton, kamen in drugih materialih.  Dodatno lahko kupec izbira macolo GROZ v ne iskreči izvedbi. Zakaj je macola GROZ pametna izbira ? Večina ljudi ima izkušnje z macolami, orodje je splošno razširjeno in uporabno.

Macola ni zgolj domena profesionalcev, pogosto je tudi inventar gospodinjstev. Dobro macolo odlikujejo dobro vpetje, ergonomsko oblikovan ročaj, antivibracijske lastnosti, kakovostna izdelava ter skrbno izbrani materiali. Večinoma pa se v gospodinjstvih ali tudi profesionalni rabi uporablja preproste, pogosto tudi iztrošene macole.

Macola je pač orodje, ki se ga posebno v gospodinjstvih, ne uporablja pogosto, zato je mnogim nesmisel investirati v novo, po potrebi vrhunsko macolo. Verjetno bi najbolj koristila macola GROZ ter njen praktični preizkus. Manjša utrujenost, večja varnost, učinkovitost orodja, bo prepričala vse. Predvsem tiste, ki imajo ustvarjalno žilico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.