Moda

moda lepota»Kakšna moda!« je vzkliknila moja babica, ko sem pri dvajsetih prišla domov s krilom do tal. Tisto krilo je bilo sešito iz samih rut in je bilo res nekaj posebnega. Dolgo in rada sem ga nosila. Babica pa kar ni mogla verjeti, da je bila tistikrat takšna moda. Težko se je prilagajala novostim, si je pa tu in tam le kupila kak kos oblačila, ki je bil po njeni meri. Če vas zanima moda in če vas zanimajo lepe stvari, potem vas vabimo, da obiščete spletno stran Moda & Lepota.

Moda se je seveda spreminjala, moja babica pa, ki je bila že v letih je še večkrat tako zavzdihnila. Modne muhe, ki so si jih privoščila mlada dekleta, so ji večkrat prišle do živega. Še posebej kratka krila, ki so se v nekem obdobju tudi pridno nosila. »Takšen, ni dobro hoditi po cesti,« je ponavljala. »Vas ni nič sram!«

Modni trendi pa so bili močnejši od pritoževanja moje babice. Krilca, ki so segala precej nad koleno, so bila čisto všečna, če so se kombinirala s kakšno poletno majico. Tudi jaz sem si oblekla tu in tam takšno krilce, babica pa je menila, da jim je najbrž zmanjkalo blaga, ko so jo šivali. Takšna je bila moja babica in tistikrat tudi pri nekaterih težko sprejeta moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.