Najem apartmaja v Kranjski Gori

kranjska gora zemljevidKranjska Gora je kot že rečeno za svetovne razmere zelo majhen resort s smučiščem. Če se boste odločili preživeti nekaj dni v Kranjski Gori, si lahko rezervirate apartma na spletni strani http://www.krgora.com/. Apartma se nahaja blizu Planice, do Kranjske Gore pa je oddaljen le nekaj minut vožnje z avtomobilom.

Kranjska Gora je od naše prestolnice oddaljena dobro uro vožnje z avtomobilom. Od Salzburga pa cca. 3 ure in 15 minut. Kranjska Gora spada med večja slovenska smučišča, v primerjavi s tujino (Italija, Avstrija, Francija) pa je pravi palček. Takšna smučišča kot so v Kranjski Gori so namreč v bližnjih državah dobesedno za vsakim vogalom.

Smučarske proge so primerne predvsem družinam z  otroci in smučarjem začetnikom. V vasi se nahaja kar nekaj kvalitetnih smučarskih šol, tako da bo dobro poskrbljeno za vse tiste, ki si želijo napredovati v smučarskem znanju s pomočjo profesionalnih smučarskih učiteljev. Rezervacija prenočišča v Kranjski Gori, ki ponuja glede nočitev precej možnosti (hoteli, apartmaji, zasebne sobe, penzioni), je precej praktična, tudi če nameravati obiskati smučišče v Trbižu ali pa se odpraviti na shopping preko meje v Beljak. Kranjska Gora je odločen kraj za oddih saj ponuja ogromno možnosti za lepe izlete in pohode kakor tudi veliko možnosti za športne aktivnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.