Najem kombija s šoferjem za prevoz oseb

najem kombijaSe odpravljate na koncert z vašo družbo v sosednjo državo ter še vedno niste našli tistega pravega in cenovno najbolj ugodnega prevoza? Prav tako bi bila celotna družba rada brez skrbi na zabavi in vsekakor nihče ne želi biti šofer? Podjetje Agio ima odlično rešitev za vas, saj vam lahko ponudi najem kombija s šoferjem za prevoz oseb in to resnično po ugodni ceni, saj ga lahko najamete že za 60 EUR.

Najem kombija s šoferjem je možno za devet oseb in seveda ne smemo pozabiti tudi na prtljago. Če ceno za najem kombija plus bencin porazdelimo med vse prijatelje, bo strošek prevoza resnično zelo majhen ter najbolj ugoden. Agio vam ponuja izredno varen ter kakovosten najem kombija znamke Renault Trafic 8+1 in prav to vozilo je namenjeno za prevoz ljudi in vam nudi izredno udobno ter prijetno potovanje, sedeži pa so nameščeni v treh vrstah, tako da je to vozilo tudi zelo prostorno.

Podjetje zagotovo velja za enega najcenejših ponudnikov za najem kombija, prav tako vam omogočajo 24 urno asistenco ter vsekakor poskrbijo za vsa zavarovanja, ki so potrebna. Agio se zaveda, da so stranke kralji in da je z njimi potrebno tudi tako ravnati, saj če bodo stranke zadovoljne z njihovo storitvijo, se bodo vsekakor še kdaj vrnile ali pa bodo priporočilo z veseljem podale naprej. Prednosti, s katerim se lahko pohvalijo, so vsekakor odlične cene, široka ponudba ter njihova podpora, saj vam lahko vozilo tudi dostavijo na dom, če ste od podjetja oddaljeni 25 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.