Optimizacija strani

optimizacija seoIskanje je verjetno najbolj pogosta dejavnost med internetnimi uporabniki. Do vsega kar želimo prebrati, pogledati, poslušati na internetu pridemo namreč s pomočjo iskalnikov. Tako kot se veča število uporabnikov se vedno bolj veča tudi sama uporaba iskalnikov. Iskalniki vplivajo na milijarde evrov prometa, ki se zgodi v gospodarstvu po vsem svetu. Naj še gre za tako nišno dejavnost so v prednosti pri prelivanju tega denarja tisti, ki se nahajajo na vrhu organskih rezultatov iskanj.

Večina klikov na iskalnikih se zgodi namreč med prvimi tremi rezultati iskanj (cca. 70-80%), pri tem pa je potrebno upoštevati dejstvo, da prvi rezultat pobere večino od teh klikov. Zaradi vsega tega je še kako pomembno, da se vaša spletna stran nahaja čim više na strani rezultatov iskanj. če vas ni na prvi strani pa je to skorajda že tako kot da ne obstajate, saj bodo do vaše spletne strani prišli le redki uporabniki preko iskalnikov. Do prvih pozicij pa vsekakor ne morete priti brez znanja in ustreznih strokovnjakov.

Z optimizacijo se ukvarjajo podjetka, ki so specializirana za iskalnik marketing. Večina jih poleg SEO storitve ponuja tudi možnost zakupa sponzoriranih povezav prek Googla, saj je to druga možnost, da se prebijete na prvo stran iskalnikov. Odtipkajte v Google.si ime vaše najpomembnejšpe storitve ali nosilnega izdelka. Če vas ni na prvi strani, je zadnji čas, da ukrepate. Kontaktirajte podjetje, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani.Kliknite na www.optimizacija-strani.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.