Orca, strokovnost, inovativnost in usmerjenost k strankam

Vsem strankam nudi podjetje Orca strokovnost, inovativnost in predanost vsem zahtevam stranke. Ponudba obsega ogrevalne toplotne črpalke, toplotne črpalke za sanitarno vodo, zračne in vodne kamine na pelete, kombinirane peči na pelete in drva, prezračevalne sisteme ter klimatske naprave. V sodobnem času želi vsak investitor pridobiti od investicije kar se da največ. Izkoristiti želi svoj težko prigarani denar. Ogrevanje je v Sloveniji izdatek, ki bremeni vse plačnike računov za ogrevanja. Zato so, spričo vedno boljši možnosti, zahteve vedno bolj intenzivne in zahtevne.

Zgledi sledijo, zato vsak manjši račun za ogrevanje, predstavlja izziv drugim investitorjem. Pri tem ima na voljo številne možnosti izbire. Tako lahko izbere energent ter način izkoristka tega energenta. Veliko vlogo pri tem igrajo izkušnje iz preteklosti, del odločitve pa temelji tudi na aktualnih informacijah. Izkušnje iz preteklosti se ne nanaša le na izkušnje s točno določenim energentom oziroma njegovim izkoriščanjem za ogrevanje. Gre za celotno paleto aktivnosti, ki pripomorejo k temu, da je energent izkoriščen.

Orca je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo.

Tako oseba, ki ima lasten gozd, dovolj prostora za skladiščenje, ter številne druge temu obnovljivemu energentu primerne lastnosti, prisega na klasičen način. Vendar se s časom lahko takšna situacija spremeni. Današnji čas je zelo aktiven, kar pomeni, da je človek vedno bolj zaposlen s profesionalnimi aktivnosti. Za ostale aktivnosti pa časa preveliko krat zmanjkuje. Zato tudi osebe, ki imajo lasten gozd, ter številne druge danosti, ki so v prid izkoriščanju tako klasičnega energenta kot je les, iščejo alternative. Pri tem je posebno v urbanih središčih zelo pomembno, da je prostor dobro izkoriščen, ter da sam energent ne zahteva veliko časa od osebe. Tako se tudi mnogi lastniki gozdov odločajo za alternative, v primeru, da živijo v urbanih naseljih.

Ker za izkoristek njihovega lastnega energenta niso ravno najboljši pogoji. V vseh takih primerih je iskanje povezano z številni informacijami, ki so potrebne za dobro odločitev. Orci lahko v takih dilemah zaupamo, na podlagi izkušenj ter vpetost v področje ogrevanja, nudi strokovno in dobrodošlo pomoč.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.