Bodi mojstrica peke s piškoti iz kozarca

priprava piškotov iz kozarcaRada pečeš? Celo dopoldne mešaš sestavine, oblikuješ piškote v vsemogoče oblike in zamujaš lep sončen dan pred vrati. Čakaš da se spečejo in poskusiš svoj izdelek. Okus pa ni vedno tisti pravi. Kot bi piškotom nekaj manjkalo, pa ne veš kaj. Nič več. Vsaka gospodinja ve, kako težko je vsakič ujeti pravo mešanico sestavin. S piškoti iz kozarca, ki jih lahko kupite v spletni trgovini Okusno (www.okusno.si), je to postalo enostavno.

V lepi stekleni embalaži dobiš popolno mešanico za sanjske piškote. Izbereš svoj najljubši okus. Po navodilih dodaš še sveže sestavine, zmešaš in spečeš. Okus bo vedno božanski.

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. Pripravi drugič svojemu izbrancu piškote iz kozarca. Ob kozarcu vina ali morda vroče čokolade bodo izvrstno teknili. In kdo ve, morda bodo res pripomogli, da se še bolj zaljubi vate. Vsekakor pa bo prepričan, da si preživela vse dopoldne pri peki piškotov. Pri mešanju testa, čakanju na vzhajanje, oblikovanju piškotkov in seveda obveznemu čiščenju kuhinje. Prepričan bo, da si pripravi posvetila vsaj dve ali tri ure svojega dneva.

To pa sploh ni več potrebno, saj se piškote iz kozarca pripravi hitro in enostavno. Izbereš najljubši okus piškotov med zalogo v svoji kuhinji. Vzameš kozarec z police, zmešaš in oblikuješ piškote v nekaj minutah. Medtem ko se pečejo, si popraviš ličila in frizuro. Zelo kmalu jih lahko vzameš iz pečice. Postrežeš jih še tople in dišeče. In idealen večer je zagotovljen. Naj vama teknejo. K pride naslednjič pa bo spet presenečen, saj boš pripravila popolnoma nov okus piškotov. In spet ti bodo uspeli. Vložila boš zelo malo truda v pripravo in navdušila vsakogar, ki jih bo poskusil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.