S čim me je prepričal serum za rast trepalnic?

Serum za rast trepalnic je bil dolgo časa na mojem seznamu želenih kozmetičnih izdelkov. Od prijateljic sem slišala odlična priporočila, na spletu sem brala o neverjetnih rezultatih, pogledala sem na desetine slik primerjav pred in po uporabi seruma. Ampak z nakupom sem vedno odlašala. Prepričana sem bila, da serum za rast trepalnic sploh ne more imeti vpliva na moje kratke in redke trepalnice, ki mi nikoli niso bile ravno v ponos. Brez maskare sploh nisem stopila iz hiše, tako da sem tudi za hiter skok po opravkih porabila vsaj 15 minut, da sem se naličila. Vas zanima kaj o podaljševanju trepalnic meniju na portalu Vizita.si? Kliknite na prej označeno povezavo.

Kako smešno se mi sedaj zdi, ko pomislim na to. Ampak to ni bil poglavitni razlog, da sem naposled kupila serum za rast trepalnic. Priznam, kupila sem ga iz čiste radovednosti, ker je zvenel čisto predobro, da bi bil resničen. Uporabljati sem ga začela s precej velikim dvomom, da pri meni zagotovo ne bo nobenega učinka. Si predstavljate moje presenečenje, ko sem po nekih 14 dneh opazila, da so moje trepalnice drugačne! Ne znam točno opisati, takrat niso bile še daljše ali gostejše.

Samo bolj sijoče in zdrave so izgledale, zato sem vedela, da serum za rast trepalnic skrbi tudi za globoko nego in obnovo trepalnic. To sem zagotovo potrebovala, saj sem svoje trepalnice vedno samo maltretirala z maskarami in agresivnimi odstranjevalci ličil, nikoli pa nisem poskrbela za to, da bi jih tudi negovala in razvajala. Še dobro, da je to storil serum za rast trepalnic. V naslednjem tednu, po približno 20 dneh, sem opazila tudi, da so trepalnice postale daljše, njihov volumen se je izboljšal.

Postale so tudi za nekaj odtenkov temnejše, čeprav že na začetku niso bile izjemno svetle. Takrat sem začela eksperimentirati in izpuščati maskaro iz svojega ličenja. Moram reči, da sem se počutila veliko bolje. Zjutraj sem prihranila na času, zvečer se mi ni bilo potrebno ukvarjati z mukotrpnim odstranjevanjem ličil. Serum za rast trepalnic me je prepričal s svojo enostavno uporabo in seveda rezultati, za katere se mi nikoli ni zdelo, da so mogoči tudi na mojih trepalnicah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.