Prevajalci, ki jim lahko zaupate

prevajalciPrevajalci v podjetju Multilingual so strokovnjaki na svojem področju, saj sodelujemo le z najbolj zanesljivimi in izobraženimi ljudmi, ki jim prevajanje ni le hobi, temveč poklic. Vsak prevajalec je še posebej usposobljen za točno določeno strokovno področje, kjer odlično obvlada vso potrebno terminologijo in poskrbi, da je prevod v tuj jezik brezhiben.

 

Prevajalci, ki so tudi naravni govorci

Naravni govorec, ki dobro pozna izhodiščni jezik, je idealna izbira za prevajanje, saj poleg izrednega občutka za jezik poskrbi tudi, da je v prevodu zares vse tako, kot mora biti. Pozoren je namreč na čisto vse nianse in detajle jezika, zaradi katerih bo vaš prevod izstopal in prepričal še tako zahtevno publiko.

 

Pri nas vemo, kaj delamo

Nudimo vam prevajanje v več kot 30 jezikov in vam na enem mestu zagotovimo tudi kakovostno lektoriranje, sodne prevode in po potrebi tolmačenje. Naši prevajalci imajo bogate izkušnje na različnih področjih, zato smo kos prav vsakemu izzivu. Ob prvem naročilu vam priznamo kar 10 % popusta in na splošno poskrbimo, da se vam sodelovanje z nami vedno splača.

 

Prevodi po ugodnih cenah.

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.