Prevodi tujih jezikov

prevodi tujih jezikovS prevodi se srečamo, ko želimo določeno besedilo prevesti iz tujega jezika v materin jezik ali iz materinega jezika v tuj jezik. S prevodi (www.prevodi.si) se ukvarjajo agencije za prevajanje, ki nudijo prevode iz ali v različne jezike kot na primer angleščina, nemščina, francoščina, španščina, ruščina, pa še bi lahko naštevali.

Prevode opravljajo zanesljivi in izkušeni prevajalci. Prevodi se uporabljajo za prevajanje strokovnih besedil iz področij zavarovalništva, bančništva, medicine, farmacije, gradbeništva, prava. Prav tako vam prevajalske agencije nudijo prevode spletnih strani, prevode  poslovnih besedil, prevode povzetkov diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog in sodno overjene prevode.

V kolikor torej potrebujete prevod, izberite prevajalsko agencijo, kjer ne boste plačali več kot je to potrebno, kjer bodo prevod opravili kakovostno, natančno in hitro. Upoštevajte tudi, da prevajalske agencije prevod besedila obračunavajo po avtorskih straneh, med tem ko ima običajno ena avtorska stran 1500 znakov ali približno 250 besed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.