Šampon proti izpadanju las DermaluxeHair

šampon proti izpadanju lasLasje so ogledalo vsakega človeka. Če so neurejeni, o človeku marsikaj povedo, če so lepi, pa vse. Vendar včasih, kljub trudu, ne gre vse kot po maslu. Pojavijo se stres, hormonske težave, bolezni ali druge sorte naglavnih tegob, ki povzročajo neželeno izpadanje las. Sploh, če izpadajo lasje ženskam, je to lahko izjemno moteča zadeva, ki močno poslabša njeno samozavest. Na srečo, lahko izpadanje las močno zavremo oziroma celo popolnoma zaustavimo s šamponom proti izpadanju las.

Takšnih šamponov je na trgu kar nekaj. Šampon proti izpadanju las s svojo sestavo deluje na izpadanje las po različnih poteh. Po eni strani lahko z vitaminsko formulo nahrani izčrpane lase in tako pomaga preprečevati izpadanje las, vendar se bo ta zadeva običajno obnesla le v primeru, ko s svojo prehrano vnesemo premalo hranil, kar pa je v dobi izobilja prehrane verjetno redkost.

Žal je tako, da vzroki običajno tičijo drugje. Drug način je, da šampon s posebno formulo pomaga lasnemu mešičku, da bolje opravlja svojo funkcijo in umetno podaljšuje fazo, preden las izpade. Pomembno pa je, da pri uporabi šampona proti izpadanju las ne obupamo prehitro, saj se lasje obnavljajo na dolgi rok in včasih lahko, preden se pokažejo prvi pozitivni učinki šampona, preteče tudi nekaj tednov ali celo mesecev.

Nikakor, pa noben šampon proti izpadanju las ne more učinkovati že v prvem tednu. Dejstvo je, da nam šamponi lahko resnično zaustavijo izpadanje las in rešijo naše tegobe. Kupimo jih lahko v drogerijah, boljše znamke pa seveda v lekarni.

Vabimo vas, da preberete tudi članek z naslovom Izpadanje las.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.