Serum za rast trepalnic

serum-trepalniceV svetu je že zelo dolgo trend podaljševanje trepalnic. Obstaja kar nekaj metod, kako do daljših in gostejših trepalnic. Poleg podaljševanja trepalnic, katerega opravimo v salonu, obstaja tudi serum za rast trepalnic. Na trgu je zelo veliko ponudnikov različnih serumov za rast trepalnic.

Če ne zaupaš kupljenim serumom, lahko narediš naraven serum za rast trepalnic. Kombinacija rucinisovega in mandljevega olja bo omogočila vašim trepalnicam večjo rast. Rucinisovo olje se že na splošno uporablja za hitrejšo rast las. Vsebuje veliko omega šest kislin. Zaradi mandljevega olja bodo trepalnice močnejše. Dobro očistimo embalažo stare maskare in vanjo dolijemo mešanico. S to mešanico namažemo trepalnice vsak večer pred spanjem in speremo z navadno vodo takoj zjutraj.

Serum za rast trepalnic kupljen v kozmetični trgovini ali lekarni najpogosteje vsebuje naslednje sestavine: celulozna guma, dinatrijev fosfat, natrijev klorid, citronska kislina, in benzalkonijev klorid. Serum za rast trepalnic vam bo spodbudil hitrejšo rast novih trepalnic, ki bodo daljše, gostejše, močnejše in temnejše. Serum za rast trepalnic se lahko uporabi tudi na obrveh. Pri pogostem puljenju in oblikovanju obrvi le te postanejo redkejše. Pri tem nam lahko serum za rast trepalnic. Z redno uporabo seruma za rast trepalnic postanejo vidni učinki tretmajev. Če se seruma za rast trepalnic ne uporablja po navodilih, učinkov ne bo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.