Sodni prevodi – kakovostno in hitro

Sodni prevodi so nedvomno besedila, kjer je zahtevana maksimalna natančnost. Tako v podjetju Multilingual sodelujemo izključno s preverjenimi strokovnjaki v Sloveniji in tujini, ki so posebej specializirani za izbrano jezikovno kombinacijo in eno ali več strokovnih področij. Kliknite na povezavo, če potrebujete kvaliteten in cenovno ugoden sodni prevod.
Tako projekt glede na tematiko vedno predamo sodnemu tolmaču z ustreznimi izkušnjami, ki jamči za najvišjo kakovost izvedbe projekta. Sodni prevodi so vam na voljo po najbolj konkurenčnih cenah, hkrati pa ste lahko prepričani, da sodelujete z zaupanja vredno prevajalsko agencijo z ustreznimi izkušnjami in renomejem.

Stroga politika varovanja zasebnosti
V podjetju Multilingual skrbno varujemo vašo zasebnost in vse podatke smatramo kot strogo zaupne. Naši sodni tolmači so zavezani k strogemu varovanju vaših poslovnih skrivnosti, tako da ste lahko ob naročilu storitev popolnoma brez skrbi.

Vedno smo pripravljeni iti tudi korak dlje in če potrebujete fleksibilnost ter dodatno pomoč, vam lahko po potrebi besedila v najkrajšem možnem času tudi dostavimo na želen naslov. Če se vam zelo mudi, nas o tem obvestite ob naročilu in poskrbeli bomo, da boste sodni prevod besedila do 5 strani prejeli še isti delovni dan.

Sodni prevodi po ugodnih cenah.
Vedno smo vam na voljo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.