Umetni gelirani nohti

gelirani-nohtiDosti žensk se odloča za geliranje nohtov, ker so gelirani umetni nohti zelo lepi na pogled. Poleg tega so tudi zelo obstojni, in sicer držijo nekje do 10 tednov, vendar je zaradi narastka priporočljiva korekcija pri 5 tednih. Za več nasvetov glede poslikave nohtov kliknite na povezavo http://www.poslikava-nohtov.com/

Z geliranimi umetnimi nohti skratka nimate nobenega dela mesec ali več razen, da se po pretečenem roku zopet ustavite v kozmetičnem salonu. Z umetnimi geliranimi nohti vam lahko podaljšajo tudi pogrizene nohte.

Izgled geliranega nohta je izjemno naraven in ne deluje umetno. V zadnjem času dermatologi resno svarijo, saj UV lučka, ki se uporablja pri geliranju močno povečuje tveganje za nastanek kožnega raka. Poleg tega pa tudi poškodujejo nohte, ki postajajo vse bolj tanjši in krhki.

Vaša koža pa se bo tudi hitreje zgubala. Če se kljub tveganju ne morete upreti umetnim geliranim nohtom, je morda najbolje, če si jih privoščite le še ob kakšnih pomembnejših priložnostih. Poleg tega je pred geliranjem zelo priporočljivo namazati roke s sončno kremo z visokim zaščitnim faktorjem. Če so vaši naravni nohti krhki ter lomljivi jim večkrat raje privoščite razne hranljive maske, masaže z olji ter pravilno prehrano polno z minerali in vitamini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.