Večerne obleke

Letos imam maturantski ples. Komaj čakam, da pride prvi petek v maju, ko bomo zaplesali v dvorani Golovec. Imam pa zelo veliko skrb. Kakšno obleko si bom izbrala? Vsekakor bo to dolga, elegantna obleka. Nisem se še odločila glede barve. Trenutno izbiram med črno in roza obleko. Pri črni obleki imam odkrita ramena, obleka mi prikrije čevlje in ima zlate lise ki oblikujejo prav prikupno rožo. Pri roza obleki so bolj vidne moje prsi zato mi je oče ni dovolil vzeti. Zato sem naročila sem elegantno črno obleko. Našla sem jo v spletni trgovini Beloved.si kjer sem kliknila na povezavo večerne obleke.

Ko sem z elegantno obleko zaplesala na plesišču se je marsikatera glava obrnila za mano. Zares sem se počutila kot bi bila v pravljici. Vso to nakupovanje oblek je pritegnilo še mojega brata.

Ker smo v družini pravi kulinarični navdušenci, se velikokrat odpravimo na okusne večerje v res dobre restavracije. Pogostokrat zaidemo v restavracije, kjer kuhajo Michelinovi šefi. Ker je potrebno biti za takšne večerje urejen, se je moj brat odločil, da si kupi novo elegantno večerno obleko. In ker brat res nima okusa za obleke, sem se odločila, da mu pri izbiri nakupa večerne obleke pomagam jaz. Ko sem videla kateri smokingi so mu bili všeč, sem vedela, da bo to zelo zahtevna naloga. Prvi večerna obleka, ki mi jo je pokazal, je imel rokave obrobljene z belo nitjo, druga obleka pa je imel na hrbtu čuden razporek, poleg tega pa je bila izdelana iz poliestra. Bratu sem pokazala mu katere večerne obleke so všeč meni. Seveda se sprva ni strinjal z mojo izbiro, saj je svojeglav. A na koncu se je odločil, da si vseeno izbere črno obleko znamke Armani, ki sem mu jo pokazala.

Zraven večerne obleke smo kupili še elegantno belo srajco in črno kravato. Glede na to, da se je bližal njegov rojstni dan sem mu prek spleta kupila še klobuk in temno črne hlače, ki se lepo podajo k njegovi obleki. Presenečanja je bil zares vesel in klobuk mu je bil pasal kot vlit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.