Vzglavnik iz pire

Iz česa je vaš vzglavnik? Vam zagotavlja miren in udoben spanec? Ste se pri nakupu zavedali pomembnosti vzglavnika za zdrav spanec in s tem tudi zdravo življenje, ker vsi vemo, kakšen vpliv ima zdrav spanec. Ste se že prebudili sredi noči in nastavljali vzglavnik, čutili bolečine, zjutraj se prebudili nespočiti in nenaspani. In ste pomislili na vzglavnik?  V kolikor si želite mirnega in udobnega spanca, je rešitev za vas vzglavnik iz pire. Prednosti pire so opazili že stari egipčani in jo tako uporabljali v razne namene. Gre za staro žito z visoko vsebnostjo kristalov kremenčeve kisline. Ta na kožo deluje zdravilno (kot glina), zato bo z uporabo tega vzglavnika koža prenovljena.

Nima pa samo pozitivnih učinkov na kožo, pač pa je vzglavnik iz pire tudi način, da odpravimo bolečine v vratu in ramenih, saj je anatomsko oblikovan, prednost pa je, da je polnilo luščin možno tudi regulirati in nastavljati želeno debelino vzglavnika, saj je ta opremljen z zadrgo, s pomočjo katere odrstranjujemo ali polnimo z določeno količino polnila. Polnilo je takšno, da uravnava toploto, tako da je vzglavnik iz pire primeren za vse letne čase. Nič več mrzlih vzgalvnikov pozimi, z veseljem se bomo prepustili mirnemu in udobnemu spancu.

Ne bo več bolečin v vratu in ramenih, saj se vzglavnik prilagodi obliki naše glave, istočasno pa zagotavlja masažo glave, medtem, ko mi mirno počivamo. To ima tudi prednost, da vpliva na večjo cirkulacijo krvi.

Same prednosti, brez slabosti. Si tudi vi želite končno odpočiti? Pozabiti na glavobole in bolečine? Predvsem si želite odpraviti nespečnost? Enostavno vzdraževanje vašega vzglavnika? Želite vzglavnik, ki ohranja obliko? Nudi oporo? Ne želite hladnega vzglavnika pozimi, pač pa takšnega, ki bo vedno toplotno ustrezen za vas? Potem je vzglavnik iz pire enostavna, ustrezna in najboljša rešitev za vas. In seveda za vaše zdravo življenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.