Krema proti gubam

Pravijo, da so gube gensko pogojene, saj so odvisne predvsem od tega, kakšno kožo imamo in kako hitro se stara. Glede na to sem od nekdaj vedela, da se jim ne bom mogla nikoli popolnoma izogniti, ker sta tako obraz moje mame kot babice precej nagubana. Mama mi je rekla, da so se ji pričele globoke gube, ki niso zgolj »smejalne« narave, pričele pojavljati že okoli petintridesetega leta, in da jih ni uspela preprečiti kljub temu, da je uporabljala najrazličnejšo negovalno kozmetiko. Seveda pa ima moja mama sedaj, ko sem sama pri petintridesetih, že oseminšestdeset let – in ko je bila ona v moji starosti, je bila kozmetika precej slabša kot danes. Krema proti gubam je dosegljiva s klikom na povezavo http://lux-factor.com/.

Krema proti gubam me spremlja že nekje od petindvajsetega leta, ko sem pričela opažati, da ni dovolj, da svojo kožo zgolj vlažim, temveč bo potrebno začeti bolje skrbeti tudi za njeno napetost. Seveda sem takrat ravno zaključila študij in si nisem mogla privoščiti najboljše kozmetike, zato je bila takrat moja krema proti gubam iz ponudba ene najbolj znanih blagovnih znamk za splošno uporabo, ki jo dobiš v vsaki trgovini. Kasneje pa sem ugotovila, da to ne bo zadostovalo, zato sem kozmetičarko temeljito izprašala o tem, kakšna naj bo krema proti gubam, da bo zares delovala. Priporočila mi je kremo, ki sem jo lahko dobila zgolj v nekaj redkih drogerijah – in nič čudnega, da je ni bilo v splošnih prodajalnah, saj je bila njena cena dobesedno vrtoglava.

Vas zanima, ali se mi vseeno pojavljajo gube? Seveda. Nobena krema proti gubam namreč ne dela čudežev, vendar so moje gubice zaenkrat drobne in precej neopazne. Edina težava je čelo, kjer se mi pojavljajo tako imenovane izrazne gube – in četudi se trudim, da čela ne bi gubala, si pri tem ne morem pomagati. Moja kozmetičarka pravi, da proti temu razen botoksa ni druge rešitve, a tako daleč seveda ne nameravam iti. Glavno, da krema proti gubam lepo skrbi da je preostanek mojega obraza videti sijoč in napet, čelo pa imam pač pokrito – odkar sem pred nekaj leti dolge lase zamenjala za kratko pričesko, s tem ni težav.

Kliknite na povezavo, če vas zanima serum za podaljševanje trepalnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.