Koloidno srebro

Včasih so nam bili v pomoč le antibiotiki. Okužbe in druge neprijetnosti so tako bile odpravljenje le s pomočjo antibiotikov. Sedaj pa imamo na voljo tudi koloidno srebro. In vprašamo se, zakaj bi menjali antibiotike, katere samo lahko predpišejo zdravniki z alternativo – koloidnim srebrom. Ljudje vedno več posegamo po naravnih preparatih, zdravilih in pomoči in trenutno je na trgu koloidno srebro eno od najbolj zaželenih. Je kar precejšnja razlika med koloidnim srebrom in antibiotiki, saj koloidno srebro za razliko od antibiotikov ne uničuje samo bakterij pač pa tudi glivice, viruse in druge parazite.

Kar pa je zelo pomembno, je predvsem to, da se na trgu pojavlja ogromno ponudnikov koloidnega srebra in, da se moramo odločiti za preverjeno, učinkovito. Vedno se najprej pozanimamo o samem nakupu in šele potem se odločimo za nakup, ker je pomembno, da če že jemljemo nekaj, da je tudi učinkovito.

Koloidno srebro je v tekoči obliki, zato je njegova uporaba zelo enostavna. Običajno je potrebna kura in sicer po pretečenem priporočenem času, nehamo piti, uporabimo pa ga lahko čez nekaj časa znova, zato je odlična preventiva. Najboljše je, v kolikor ga pijemo, vsekakor pa je tudi učinkovito pri kožnih boleznih. Škodljive organizme le v nekaj sekundah zaduši!

Uporaba koloidnega srebra je vsestranska, se pa uporablja predvsem za želodčne težave, bradavice, črevesne težave, proti gripi in prehladu, pri bolečem grlu, za aknasto kožo in zdrav videz kože nasploh, pri raznih izpuščajih in ekcemih, sinusih, ušesih, urezninah, itd. Prav tako je odlično sredstvo za dezinfekcijo vode. Damo ga lahko tudi domačim ljubljenčkom.

Ugotavljamo, da je koloidno sredstvo res vsestransko sredstvo, da nam lahko olajša in pomaga pri mnogih zdravstvenih težavah in pomanjkljivostih. Izkoristiti dar narave in nadomestiti sintetične antibotike z naravnim proizvodom, je zagoto odlična priložnost, katera je dnes vedno bolj v uporabi, predvsem za otroke, ki so ranljiva skupina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.