Prevajanje vseh tipov besedil

Prevajanje je pri vsakem besedilu nov izziv, saj jezik ponuja ogromno izraznih možnosti. Vsak prevajalec je specializiran za prevajanje določenega tipa besedil in poglobljeno pozna določeno tematsko področje, zato je zelo pomembno, da vaše besedilo zaupate pravi osebi. V podjetju Multilingual vam na enem mestu zagotovimo prevajanje vseh tipov besedil (več na http://www.multilingual.si/), saj sodelujemo z ekipo več kot 500 prevajalcev, ki so usposobljeni za različna področja.

Vaš projekt vedno predamo strokovnjaku z bogatimi izkušnjami, ki dobro pozna vso potrebno terminologijo ter delo opravi kakovostno in v dogovorjenem roku. Mnoge stranke se na nas obrnejo, kadar potrebujejo prevajanje zahtevnih besedil, saj glede na izkušnje in odlične reference vedo, da nam lahko zaupajo.

Kako poteka sodelovanje?
Po prejemu vašega povpraševanja vam pripravimo konkurenčno ponudbo in vas obvestimo o roku izvedbe. V primerih, kadar se vam zelo mudi, lahko poskrbimo tudi za hitro prevajanje in poskusimo zadostiti vsem vašim željam.

Naša pisarna je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, v najkrajšem možnem času pa vam odgovorimo tudi po zaključku uradnega delovnika in med vikendi.

Za najbolj konkurenčne cene pokličite 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.