Avto plin vam napolni denarnico

Vsakodnevno ste na cesti. Na poti v službo, na poti domov. Vmes greste še v kakšno trgovino. Na teh poteh vam pot lahko polepša avto plin. Ko se boste vozili po opravkih, vas števec za porabo goriva ne bo več spravljal v slabo voljo. Lahko boste porabili manj denarja pri isti prevoženi razdalji. Škoda, da vam ne moremo prihraniti še izgubljenega časa. Pri kratkih vožnjah ni tako velikega znižanja stroškov. Še posebej bodo prihranki vidni pri relacijskih vožnjah. Avto plin je precej cenejši od ostalih goriv na voljo. Zakaj bi metali vaš težko prislužen denar skozi okno, ko pa imate zanj toliko boljših načrtov. Zaupajte predelavo vozila v avtonaplin podjetju Plineks http://www.plineks.si/.

Če boste avto vozili na avto plin, vam bo poleg denarnice hvaležen še motor. Motor se pri tovrstnem gorivu obrabi veliko manj. Življenjska doba se mu lahko poveča za kar 35 odstotkov. To pa vsekakor ni malo. Poleg tega boste življenje podaljšali tudi katalizatorju. V okolje pa boste spustili veliko manj izpušnih plinov. Tako bo vaš avto ne samo varčen ampak tudi okolju prijaznejši. Pa tudi precej tišji.

Vedno smo previdni pri nakupu novega vozila. Hodimo od salona do salona. Prelistamo ogromno brošur. Poiščemo primerjave cen in kvalitete na internetu. Čakamo na konec leta in akcije. Posvetujemo se z družino in kolegi. Zase izberemo najlepši, najboljši, najvarčnejši model. Še veliko bolj varčen pa tak avto postane, če ga vozimo na avto plin. Začetni vložek v predelavo se vam hitro povrne. Vedeli boste, da ste naredili prav, ko boste imeli kasneje precej manj stroškov z avtom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.